Η εταιρεία

Η Κτίτωρ

Η Κτίτωρ

Η «ΚΤΙΤΩΡ - Τεχνική Κατασκευαστική», είναι μια εταιρεία κατασκευών, μελέτης και επίβλεψης έργων, που δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της κατοικίας από το 2001.

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής προσφέρει μια πλήρη σειρά τεχνικών υπηρεσιών και προϊόντων.

Η επιλογή της τοποθεσίας, ο σύγχρονος σχεδιασμός, η άριστη ποιότητα υλικών δόμησης και η αυστηρή τήρηση των κανόνων που προβλέπονται από τους κανονισμούς αποτελούν τους βασικούς άξονες της πολιτικής που ακολουθεί η εταιρεία προκειμένου να δημιουργήσει έργα υψηλών προδιαγραφών.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό και η συνεχής παρακολούθηση και επιμέλεια του κάθε έργου από έμπειρα, εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας, είναι πάγια πρακτική και αποτελούν εγγύηση για την υψηλή αισθητική και ποιότητα του αποτελέσματος.

Ένδειξη της ιδιαίτερης βαρύτητας που δίνεται από πλευράς της εταιρείας στον τομέα αυτό, είναι ότι επιδιώκονται σταθερές συνεργασίες με επώνυμες, πιστοποιημένες εταιρείες στην προμήθεια των υλικών, καθώς και με αναγνωρισμένα για την εμπειρία τους συνεργεία.

Η χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών καθώς και η εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια ζωής του έργου, αποτελούν κριτήρια τόσο του σχεδιασμού όσο και της κατασκευής.

Η εταιρεία, βέβαιη για την άψογη κατασκευαστική ποιότητα του κάθε έργου, παρέχει εγγύηση καλής εκτέλεσης, αλλά και υψηλής ποιότητας after sales υπηρεσίες.